Om oss

Her finner du mer informasjon om
Norsk Vannteknologi AS

HVORFOR VELGE OSS.

Vi leverer effektive og robuste løsninger mot legionella til markedsledende priser. I tillegg tilbyr vi nå dokumenterte løsninger som reduserer risiko for smitte mellom mennesker i lukkede arenaer i det offentlige rom.
Vi har et solid og kunnskapsrikt team som står bak våre produkter og løsninger, der vi sammen med USN og med offentlig støtte driver FoU for å ta i bruk våre produkter til bruk som barrierer og forebyggende tiltak mot Covid-19.

Med støtte fra forskere og i samarbeid med Ventitec leverer vi også "luftvaskere" og tilbyr nå kundene løsninger som gir trygge barrierer både for vann-, luft- og overflatebehandling.

Trygge soner med dokumenterte smittebarrierer som gir trygghet for mennesker å møtes kaller vi "Noahs Ark".

VÅR MISJON.

Vår målsetning er å ligge i forkant for å skape flere Noahs Ark med trygge miljøer for stadig bredere del av befolkningen.

Vi tilbyr våre kunder:


- Risikoanalyser som avdekker områder der gode forebyggende tiltak kan iverksettes for å redusere fare for alvorlig sykdom og bedre HMS for brukere ansatte, besøkende og beboere

- Kunnskapsbaserte og kostnadseffektive løsninger for et trygt og bakteriefritt drikkevann generelt samt god kontroll og bekjempelse av legionella spesielt

- Trygge møtearenaer med bakterie- og virusbarrierer der mennesker kan møtes med minimal risiko for smitte via vann, luft eller overflater.

HVA GJØR VI.

Tuftet på dokumentert forskning og utvikling, leverer vi risikoanalyser, legionella-forebyggende tiltak, tekniske installasjoner, kjemikalier, program for vannanalyser, service og vedlikehold som gir trygge soner for normalt samkvem der mennesker behandles, samles til møter, konferanser og sportslige aktiviteter.

Vår kundemasse er bredt sammensatt og representeres av Offentlige- og Private Sykehus og Helseinstitusjoner, Fylkeskommuner, Skoler, Alders- og Sykehjem, Idrettsanlegg, Hoteller og Kjøpesentra, Cruiseferger, Skip, Fiskefartøyer og Offshoreinstallasjoner samt Private aktører som har fokus på helse og velvære.

PoolSan er godkjent som alternativ til klor i private og offentlige svømmebassenger. Kunder som søker enkel alge- legionella- og bakteriefri behandling av badevann og/eller er allergisk mot klor, benytter PoolSan i sine badeanlegg. Produktene er å få kjøpt i vår nettbutikk eller gjennom PolarBad og Coop over hele landet.

Vårt team

Reza Assalkhou

Consultant and advisor

Consultant and advisor

reza@norvatek.no

BORGAR LORVIK

Daglig leder

Grunnlegger, daglig leder og styremedlem. Med fartstid i Forsvaret, økonomi og administrasjon. Medgrunnlegger av bedriften og ti års fartstid innen vannbehandling.

borgar.lorvik@norvatek.no
+47 995 58 836

TOMEK PIOTROWSKI

SERVICETEKNIKER

Tomek er servicesjef og holder kontroll på teknisk utstyr selskapet leverer. Han har oversikt over hva som er levert, når det ble levert og status på levert utstyr med tid for neste service. Dersom du ønsker mer kunnskap kan du kontakte Tomek.

tomek@norvatek.no
+47 952 11 122

LARS-ANDERS LORVIK

Styreleder

Styreleder. Aktiv innen administrasjon og forretningsutvikling

lars-anders.lorvik@norvatek.no
+47 994 44 463

ROAR LOMTJERNBAKKEN

Rådgivende ingeniør

Roar er utdannet ingeniør fra Kongsberg Ingeniørhøyskole og har arbeidserfaring fra flyteknisk i Luftforsvaret, produksjon og personalledelse. Han er nå rådgivende ingeniør innen legionellaforebyggende tiltak i Norsk Vannteknologi AS.

roar.lomtjernbakken@norvatek.no
+47 995 65 095

Katja Maria Prexl

Business development

Business development

katja@norvatek.no

Noen av våre kunder

color line bacsan

Color Line

Bacsan & PooLSan
klorfritt hurtigruten

Hurtigruten

Bacsan
bacsan telenor

Sunnas Sykehus

BacSan
klorfritt bad

Sjøforsvaret

Bacsan
Thon Hotels Bacsan

Thon Hotels

Bacsan
Undervisningsbygg Bacsan

Undervisningsbygg

Bacsan
scandic hotels

Scandic Hotels

BacSan & PooLSan
forsvaret

Forsvaret

Bacsan